Afrikaanse Benders in 'Avatar: The Last Airbender'?

Afrikaanse Benders in Avatar: The Last Airbender?

Avatar: The Last Airbender zou wat John Boyega betreft flink kunnen uitbreiden op een logische manier.

Jim Pedd, 23 juli 2020 om 07:04

John Boyega ziet het al helemaal zitten. Hij wil wel spelen in de aankomende live-action Avatar: The Last Airbender-serie van Netflix.
De animatieserie is immens populair en trekt sinds deze debuteerde op Netflix meer kijkers dan ooit. Fans denken nu na over andere delen van de fictieve wereld om te verkennen en een deel daarvan is natuurlijk Afrika. Acteur John Boyega weet het wel en wil wel in de serie spelen.

Lees ook: 'Avatar The Last Airbender': hoe de Avatar ontstond

Benders in Afrika
“Als jullie er klaar voor zijn om benders in Afrika te verkennen, dan laat me even iets weten!” schreef de acteur op zijn Twitter-account. En daar kreeg hij duizenden positieve reacties op.

Lees ook: Interessante theorie verklaart veel over 'Avatar: The Last Airbender'

Avatar: The Last Airbender keek helemaal niet naar een Afrikaanse regio. De franchise verkende vier naties met allemaal verschillende krachten en elk een eigen element. Maar daar zat geen Afrikaanse natie tussen. Door die toe te voegen aan de franchise, zou de boel in elk geval heel wat uitgebreid kunnen worden en krijgt de mythologie nieuwe context.Lees meer over: Avatar The Last Airbender, John Boyega, Netflix

Populair nieuws