'Stranger Things'-actrice in de put na mislopen 'Game of Thrones'

Stranger Things-actrice in de put na missen 'GoT'

Millie Bobby Brown was zo verdrietig dat ze geen rol in Game of Thrones kreeg.

Bram de Groot, 6 oktober 2020 om 18:04

Even geleden liet actrice Brie Larson weten dat ze voor vele rollen auditie heeft gedaan. Nu laat de jonge actrice Millie Bobby Brown weten dat ze bijna ontmoedigd werd en wilde stoppen met acteren.
Tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon zei de 16 jarige Brown dat ze na haar auditie voor Game of Thrones bijna stopte met audities doen, en dus acteren:

"Ik denk dat ik gewoon erg ontmoedigd was door die afwijzing, en dat is iets wat ik met iedereen deel. Deze branche is gewoon 24/7 vol afwijzingen. Je krijgt 'nee's, veel' nee's, voordat je een 'ja' krijgt. Ik deed auditie voor commercials, voor wat dan ook.

Lees ook: De minst favoriete 'Game of Thrones'-scène van George R.R. Martin

Ik deed toen auditie voor Game of Thrones en daar kreeg ik een 'Nee' voor. Toen dacht ik: 'Dit is echt moeilijk', en ik denk dat ik daarin echt een rol wilde. Een de mijn laatste dingen die ik probeerde was een Netflix-show met de titel Montauk."

Montauk is... Stranger Things!
De serie Stranger Things werd in 2015 aangekondigd met de titel Montauk. Niemand wist op dat moment dat deze zou uitgroeien tot het succes dat het nu is.

Bron: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Lees meer over: Game of Thrones, Stranger Things, Millie Bobby Brown

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws