'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' gaat veel meer actie krijgen

'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' krijgt de komende afleveringen nog veel meer actie.

Jim Pedd, 26-11-2020 11:11

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Er zit nog heel wat actie aan te komen in Disney+-serie The Mandalorian. De vorige aflevering gaf eindelijk weer wat inzicht in de snode plannen van superschurk Moff Gideon en nu vertelt acteur Giancarlo Esposito dat we van heel wat actie uit mogen gaan.
Tijdens een interview met Entertainment Weekly vertelde hij dat fans mogen verwachten dat er nog "een heleboel gevechten" aan zitten te komen. "Er zitten nog heel wat gevechten aan te komen en daar zal iedereen actief in zijn, van stormtroopers tot de dark troopers," aldus de acteur. "We zitten echt op een heel nieuwe plek en dat vind ik eigenlijk ook het beste van de hele serie."

Lees ook: 'The Mandalorian' bevat fout die nog groter is dan de koffiemok in 'Game of Thrones'

Bizarre experimenten
Esposito's personage, Moff Gideon, bleek in de serie behoorlijk bizarre experimenten te doen op mensen. Hij probeert door injecties van het bloed van The Child, ofwel Baby Yoda, om mensen Force-krachten te geven.

Lees ook: 'Darth Vader'-achtige poster 'The Mandalorian' is übercool

Mogelijk zit er nog veel meer in deze bizarre experimenten van Moff Gideon, maar daarover gaan we binnenkort waarschijnlijk meer leren. Komende aflevering brengt ons hoe het er nu naar uitziet niemand minder dan Ahsoka Tano, een krachtige Jedi en de oud leerling van Anakin Skywalker.

Bron: EW

Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, Disney Plus, Moff Gideon, Giancarlo Esposito

Populair nieuws