Nieuwe afleveringen 'The Mandalorian' tonen super krachtige stormtroopers

Super krachtige stormtroopers in 'The Mandalorian'

Zullen deze stormtroopers het voor elkaar krijgen om wel een keer raak te schieten?

Zilko Tarici, 27 november 2020 om 11:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De laatste aflevering van The Mandalorian eindigde met een cliffhanger die liet zien dat Moff Gideon (Giancarlo Esposito) een leger van mega-stormtroopers (mogelijk Dark Troopers, zoals te zien in het computerspel Star Wars: Dark Forces uit 1994) tot zijn beschikking heeft.
Lees ook: Extra lange aflevering voor 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

Acteur Carl Weathers, die in de de serie de rol van Greef Karga speelt en de betreffende aflevering regisseerde, liet nu iets meer los over de troopers en het plan van Gideon:

"Ze zijn niet alleen sterker, ze zijn stormtroopers op super-steroïden. Moff Gideon is een kwaadaardige gozer. Hij heeft plannen die iedereen in gevaar zullen brengen. Ik denk dat het laatste shot daar een goede voorbode van is."

Motief nog onbekend
We weten natuurlijk dat Moff Gideon The Child hoe dan ook wil hebben, maar nog niet precies met welk doel. Daar zal in de aanstaande paar afleveringen waarschijnlijk meer duidelijk over worden. Morgen krijgen we de nieuwste aflevering van The Mandalorian, waar naar verluidt Rosario Dawsons Ahsoka Tano haar opwachting zal maken.

Lees ook: Baby Yoda's favoriete snack nu ook ├ęcht verkrijgbaar

Bron: Empire Online

Lees meer over: The Mandalorian, Carl Weathers, Giancarlo Esposito, Baby Yoda, Pedro Pascal

Populair nieuws