'Mandalorian'-personage keert terug in 'Star Wars: The Bad Batch'

'Mandalorian'-personage terug in 'The Bad Batch'

Disney en Lucasfilm lijken nog lang niet klaar te zijn met het personage.

Zilko Tarici, 18 december 2020 om 18:46

Ming-Na Wen (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.) heeft bevestigd dat haar personage Fennec Shand uit The Mandalorian zal terugkeren in de nieuwe Star Wars-animatieserie The Bad Batch.
Het personage, een vrouwelijke huurmoordenaar en premiejager, maakte haar eerste opwachting in de vijfde aflevering van het eerste aflevering en is ook in de laatste paar afleveringen van The Mandalorian te zien geweest. Fans spotten echter onlangs een geanimeerde versie van het personage in de eerste trailer van The Bad Batch, die vorige week werd getoond tijdens Disney's Investor Day.

Tijdens een gesprek met StarWars.com onthulde de actrice dat ze haar betrokkenheid nu pas kan bevestigen:

"Weet je wel hoe lang ik stil heb moeten houden dat Fennec terugkeert? Dit is de eerste keer dat ik erover kan praten! Dave [Filoni], als je het geheim had willen houden, had je me maar niet in de trailer moeten stoppen!"

Meer Fennec
Wen vervolgt:

"Iedereen vraagt om bevestiging, dus ja, het is Fennec! Fennec is hier jonger en ik vind het geweldig dat Dave haar in deze serie een achtergrondverhaal geeft. En dat ik haar stem mag inspreken!

We zien in The Bad Batch hoe ze haar weg probeert te vinden als premiejager... Ze is een eenling, een zwerver... Ze is een stuk roekelozer, een schoffie. Veel avontuurlijker en veel meer bereid om risico's te nemen."


De nieuwste aflevering van The Mandalorian, waarin Fennec Shand waarschijnlijk wederom opduikt, is vanaf morgen te streamen op Disney+.

Lees ook: Dit is de topfavoriet voor opperschurk Thrawn in 'The Mandalorian'

Lees ook: Badass 'Mandalorian'-personage krijgt een eigen poster

Bron: StarWars.com

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Ming Na Wen, Star Wars Bad Batch, Pedro Pascal

Populair nieuws