search
'Saved by the Bell'-reboot is een enorm succes
Series / Nieuws

'Saved by the Bell'-reboot is een enorm succes

Veel mensen waren sceptisch over de reboot, maar de kijkcijfers liegen er niet om.

De reboot van tienerserie Saved by the Bell is een onverwacht succes gebleken. De serie geldt namelijk als de populairste originele serie op de Amerikaanse streamingdienst Peacock, aldus NBCUniversal-CEO Jeff Shell.

De update van Shell gaf geen info vrij over kijkersaantallen, maar onthulde wel dat 3 van elke 10 nieuwe leden van Peacock als eerste keken naar de reboot van Saved by the Bell.

Streamingdienst Peacock werd in Amerika in juli dit jaar gelanceerd en heeft inmiddels al 26 miljoen leden. De dienst bestaat voornamelijk uit programma's van NBC- en NBCU-series, die ongelimiteerd terug kunnen worden gekeken. Door Peacock stegen ook de kijkcijfers van comedy-serie Parks and Recreation (2009-2015) enorm, wat een goede voorbode lijkt voor The Office, dat vanaf januari exclusief door Peacock beschikbaar wordt gesteld in de VS.

Oude bekenden en nieuwe gezichten
De nieuwe Saved by the Bell-serie speelt zich opnieuw af in Bayside High School. Niet alleen krijgen we een nieuwe generatie middelbare scholiere te zien, maar maken ook oude bekenden als Elizabeth Berkley, Mario Lopez, Mark-Paul Gosselaar en Tiffani Thiessen hun opwachting.

Lees ook: Terugkeer 'Saved by the Bell' bekend!

Lees ook: Mark-Paul Gosselaar terug als Zack Morris in 'Saved by the Bell'-reboot

Aanbevolen artikelen