Sci-fi legende wil 'Star Wars'-serie maken voor Disney+

Sci-fi legende wil 'Star Wars'-serie maken

Als Ronald Moore alsnog de kans krijgt om een eigen serie in de Star Wars-franchise te maken, doet hij dat zonder twijfel.

Jim Pedd, 24 februari 2021 om 08:06

Als Ronald Moore de kans krijgt, dan maakt hij zo een Star Wars-serie. Hij zou namelijk dolgraag alsnog een project in een galaxy far far away willen maken.
Moore kennen we als een man die heel wat science fiction projecten op zijn naam heeft staan. Denk maar aan Battlestar Galactica en For All Mankind. Maar bijna had hij ook een Star Wars-serie gemaakt.

Star Wars: Underworld
Moore tekende ooit voor de serie Star Wars: Underworld. Helaas kwam dat project nooit tot realisatie op ABC. Maar mocht hij de kans krijgen, zou hij het alsnog doen.

"Het is iets waar ik zeker wel eens over nadenk. Maar ze hebben hun Star Wars-bord wel helemaal vol liggen," aldus Moore. "Ik weet niet zeker of dit het moment is om langs te gaan met de pitch voor een nieuwe Star Wars-serie."

"Het was leuk om aan de geannuleerde live-action serie te werken vroeger. Ik mocht heel wat tekst schrijven voor Darth Vader in een van de afleveringen en het zou geweldig zijn om dat nog eens te mogen doen."

Lees ook: Ontslagen 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano beschuldigt Disney van pesterijen

Lees ook: 'Star Wars'-universum op Disney+ draait om deze personages

Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Wars, Ronald Moore, Star Wars Underworld

Populair nieuws