Nieuw seizoen 'Dexter' komt met grote onthullingen

Nieuw seizoen 'Dexter' komt met grote onthullingen

Zullen de nieuwe afleveringen de nare smaak van het laatste seizoen weten weg te spoelen?

Zilko Tarici, 27 februari 2021 om 08:24

Na een van de meest controversiƫle laatste afleveringen ooit van een populaire serie, keert Dexter later dit jaar na jaren van afwezigheid terug op tv.
Details over de herleving van de Showtime-serie komen langzaam maar zeker naar buiten, maar het is allemaal nog wat vaag. Hoofdrolspeler Michael C. Hall liet echter een en ander vallen over wat we kunnen verwachten tijdens een interview met NME. Hij zei er het volgende over:

"Ik kijk ernaar uit om Dexters schoenen weer aan tetrekken. Ik weet niet wat ik moet verwachten, want ik ben nog nooit na zo'n lange tijd teruggekeerd naar een rol. We zullen zien hoe het voelt om Dexter in een compleet andere context te plaatsen. Het is interessant om uit te vogelen wat er precies met hem is gebeurd. Ik had deze lange periode van rust nodig om afstand te nemen van Dexter en te denken over de mogelijkheden. Nu is er een verhaal verzonnen dat het waard is om te vertellen."

Een eenmalige miniserie?
Hall wordt in de nieuwe reeks vergezeld door Clancy Brown, Jamie Chung en Oscar Wahlberg. De afleveringen spelen zich overigens niet af in Florida (zoals in de voorgaande seizoen maar in het New Yorkse plaatsje Iron Lake.

Hall will be joined in the revival by Clancy Brown as Kurt Caldwell, Jamie Chung as Molly, and Oscar Wahlberg as Zach. The new episodes will be eschewing the Florida setting of the first nine seasons, instead taking place in the upstate New York town of Iron Lake. Volgens Hall zal de serie worden opgenomen als een "10 uur durende film".

Lees ook: Nieuwe seizoen 'Dexter' begint steeds meer op stoom te komen

Lees ook: 'Dexter' vindt nieuwe hoofdrolspeler voor laatste seizoen

Bron: Comic Book

Lees meer over: Dexter, Michael C Hall, Jennifer Carpenter, Showtime, Clancy Brown, Jamie Chung

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws