'Batman'-spinoff 'Pennyworth' S2 krijgt nieuwe trailer

Nieuwe trailer 'Batman'-spinoff 'Pennyworth' S2

De butler van Bruce Wayne was in zijn jonge jaren een superspion.

Zilko Tarici, 5 maart 2021 17:47

Een nieuwe trailer voor Pennyworth seizoen 2 is vandaag online verschenen. In de serie zien we de jonge jaren van Alfred Pennyworth, die we natuurlijk kennen als de butler van Bruce Wayne/Batman.
In de serie volgen we het titulaire personage (gespeeld door Jack Bannon), een voormalige Britse SAS-soldaat. Hij heeft nu zijn eigen beveiligingsbedrijf in een alternatief Londen waarin aspecten van de jaren '50 en '60 worden gecombineerd.

Alfred blijkt het doelwit te zijn van de Raven Society, een groep die de Britse overheid wil uitschakelen en overnemen. Alfred moet samenwerken met de Amerikaanse agenten Thomas en Martha Wayne om de criminelen uit te schakelen.

Grote ontwikkelingen
Aan het einde van het eerste seizoen van Pennyworth werd pas echt duidelijk hoe ver de alternatieve geschiedenis van de serie gaat. In het tweede seizoen worden er een aantal nieuwe personages toegevoegd en worden bepaalde personages gepromoveerd tot hoofdrolspelers.

Een paar afleveringen werden in december 2020 al uitgezonden, maar vanaf 7 maart zien we hoe het tweede seizoen verder gaat en afloopt. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Pennyworth, Batman, DC, Jack Bannon, Alfred Pennyworth, EPIX

Populair nieuws