'Loki' van Disney+ wordt knotsgekke reis die je niet verwacht

'Loki' van Disney+ wordt knotsgekke reis

De serie Loki moet dit jaar nog te zien zijn op Disney+ en lijkt erg leuk te worden.

Jim Pedd, 7 maart 2021 om 15:20

De serie Loki komt eraan. Daarin volgen we acteur Tom Hiddleston als de Marvel-schurk die in de film Avengers: Endgame wist te ontsnappen met de Tesseract.
In de serie kruist het pad van Loki met de Time Variance Authority en gaan zij een samenwerking aan om het multiversum te beschermen. In de eerste trailer voor de serie zagen we al dat er andere planeten, realiteiten en tijden de revue passeren.

Verrassende serie
Volgens VFX Supervisor Brad Parker wordt de serie een knotsgekke reis waar de kijker elke week weer door verrast zal worden.

"Ik kan bijna niets zeggen. Maar ik kan je wel beloven dat het een gekke reis wordt. Dat het een project is dat echt anders wordt dan je nu zou verwachten. Het wordt echt zo ontzettend leuk," vertelde Parker.

"Het stond al op mijn wenslijst om aan een Marvel-project te werken en Loki is echt geweldig. Het is zo cool, en er zijn echt buitengewone dingen die gebeuren in elke aflevering. Ik kan er niet op wachten om het aan mensen te laten zien. Het was hard werken. Maar we doen ons best om er het best mogelijke van te maken en ik geloof dat mensen echt blij gaan zijn als ze het zien."
Bron: CBM

Lees meer over: Loki, Disney Plus, Marvel Studios, Tom Hiddleston, Brad Parker

Populair nieuws