search
'The Walking Dead' grijpt terug op oude truc in tiende seizoen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' grijpt terug op oude truc in tiende seizoen

Sommige handigheidjes moet je gewoon blijven toepassen vindt The Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead is volop bezig met het derde deel van het tiende seizoen. Er wordt een oud bekend trucje uitgehaald in de nieuwste aflevering, One More.

We volgen in de openingsminuten van de nieuwe aflevering de personages Aaron en Father Gabriel. Ze zijn op zoek naar voedsel en voorraden om mee terug te nemen naar Alexandria. En daarvoor gebruiken ze een oude bekende truc.

Walkers weghalen
Het tweetal komt een Walker tegen in hoog gras. In plaats van de strijd met hem aan te gaan, besluit Gabriel een keukenwekker te pakken. Die zet hij om en vervolgens gooit hij het apparaat in het gras. Zodra die afgaat, wordt de Walker daardoor gelokt.

Zoiets gebeurde al een aantal keren in de serie. Zo deed in seizoen vijf, Enid iets soortgelijks om Carl te helpen. En in de midseason finale van het negende seizoen zagen we Daryl ook al zoiets doen om Walkers af te leiden.

De aflevering werd vooraf al door showrunner Angela Kang aangekondigd als een "back-to-the-basics survival verhaal", waarbij Gabriel en Aaron het moesten opnemen tegen de onvoorspelbare Mays.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen