Stephen King-fans opgelet: Check hier de trailer van 'Lisey's Story'

Eerste trailer van Stephen Kings 'Lisey's Story'

Check op Serietotaal de eerste beelden van Apple TV+-serie Lisey's Story, gebaseerd op het werk van Stephen King.

Jim Pedd, 12 mei 2021 13:56

Stephen King vertelt al jaren dat wat hem betreft het boek Lisey's Story echt verfilmd moet worden. Dat kwam in 2006 uit en is voor hem de topfavoriet om te verfilmen. Hij heeft geluk, want Apple TV+ is daarmee aan de slag gegaan.
De serie wordt behoorlijk uniek, want Stephen King schreef zelf de scenario's voor de verfilming. Normaliter doet hij zoiets niet en laat hij anderen aan het werk met zijn materiaal om er hun eigen ding van te maken.

Lisey's Story-trailer
Lisey's Story is een behoorlijk persoonlijke thriller die het verhaal van Lisey Landon volgt. We zien haar twee jaar na de dood van haar echtgenoot, de beroemde schrijver Scott Landon.

Een hele reeks verontrustende gebeurtenissen maakt dat Lisey haar herinneringen aan haar huwelijk met Scott, die ze bewust geblokkeerd had, onder ogen moet komen. De hoofdrol van Lisey wordt gespeeld door Julianne Moore en de rol van Scott door Clive Owen.


Het boek werd door King geschreven met zijn eigen bijna-dood-ervaring in het achterhoofd. Daarom wilde hij ook zo graag dit verhaal verfilmd zien worden. De serie is vanaf 4 juni op Apple TV+ te zien.
Lees meer over: Apple TV Plus, Stephen king, Liseys Story, Julianne Moore, Clive Owen

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws