search
'Grey's Anatomy'-acteur tekent voor 'Sex and the City'-revival
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy'-acteur tekent voor 'Sex and the City'-revival

De revival van Sex and the City, And Just Like That... vindt een van zijn castleden.

Deze zomer gaan de opnames van de Sex and the City-revival And Just Like That… van start. Vandaag horen we dat in het kader van het eerste seizoen acteur Sara Ramí­rez gecast is. Hen kennen we onder meer van Grey's Anatomy.

De langverwachte reboot van de televisieserie heeft heel wat tegenslagen te verwerken gehad. Denk aan het feit dat Kim Cattrall's Samantha Jones niet te zien is, en dat Chris Noth als Mr. Big geen rol heeft. Maar HBO Max gaat door met de serie.

Nieuw castlid
Details over And Just Like That... beginnen langzaam naar buiten te druppelen. Zo onthulde actrice Sarah Jessica Parker nog dat de serie een COVID-gerelateerd plot krijgt.

Daarnaast zal de serie de drie oorspronkelijke actrices volgen, Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis. Zij gaan om met hoe het leven is als je in de vijftig bent en de wereld om je heen verandert.

Het personage van Ramí­rez is queer en non-binair. Bovendien is hen een komiek en podcaster die samenwerkt met het personage Carrie Bradshaw van actrice Parker. Vermoedelijk krijgt hen dus een grote rol in de revival.

De opnames beginnen deze zomer in New York City.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen