search
Netflix onthult zijn prachtige 'Resident Evil: Infinite Darkness'
Series / Video/clip/featurette

Netflix onthult zijn prachtige 'Resident Evil: Infinite Darkness'

Check hier de eerste beelden van animatieserie Resident Evil: Infinite Darkness.

Netflix heeft een nieuwe video onthuld van de serie Resident Evil: Infinite Darkness. Die laat vermoedelijk het begin van de apocalypse in de wereld zien.

We krijgen namelijk te zien hoe Leon S. Kennedy het opneemt tegen zombies. De clip schetst een duidelijk beeld van wat we voor visuele effecten kunnen verwachten en wat de stijl van de animatieserie wordt. Deze ziet er behoorlijk knap uit, al lijken de lippen niet goed te synchroniseren met de woorden van de personages.

Goede indruk
De clip laat zien hoe Leon naar het Witte Huis is gestuurd, dat geraakt is door een cyberaanval. Eenmaal daar komt Leon erachter dat het Witte Huis wordt aangevallen door zombies. Uiteindelijk zal Leon weer samenwerken met Claire Redfield, en onderzoekt hij een mysterieuze tekening van een kindvluchteling dat verbonden lijkt te zijn aan de zombie-epidemie.

De serie baseert zich op de Resident Evil-franchise die al sinds 1996 bestaat. Er kwamen al tien games uit in de hoofdreeks, gevolgd door talloze spin-offs en remakes. Met 110 miljoen verkochte exemplaren is het de best verkopende gamereeks van maker Capcom.

Hieronder kan je beelden van de animatieserie zien. Overigens werkt Netflix ook druk aan een live-action serie.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen