'The Witcher' seizoen 2 mist de sexy scènes van het eerste seizoen

'The Witcher' seizoen 2 mist de sexy scènes

De serie The Witcher heeft geen badkuip in het nieuwe seizoen volgens Henry Cavill.

Jim Pedd, 16-07-2021 07:54

Het tweede seizoen van The Witcher heeft geen scène in een badkuip met Geralt erin. Dat zegt acteur Henry Cavill tijdens een interview.

In het eerste seizoen van de serie, dat in december 2019 debuteerde op Netflix, zagen we niet alleen een groots verhaal, excentrieke personages en inventieve settings; ook waren er meerdere scènes waarin Geralt met blote borst in een badkuip zat. Cavill kon zijn fysiek daardoor goed showen.

Niet nog eens
Maar hoewel die scènes heel populair zijn in de serie en een hommage aan een iconisch moment in de games van CD Projekt Red, zien we dit niet nog eens gebeuren in het tweede seizoen.

Het eerste seizoen van The Witcher omvatte twee van dit soort scènes en een daarvan lijkt te dienen als dekking voor de tweede reeks.

Tijdens zijn solopanel tijdens de WitcherCon vertelde Cavill tegen host Josh Horowitz dat we niet hoeven te hopen op zo'n scène in de tweede rits afleveringen. "Geralt doucht vanaf nu alleen nog," grapte de acteur.

"Hij vond precies om deze reden de douche uit. Ik heb geen badscènes nu. Maar mensen zullen niet teleurgesteld zijn: er zit genoeg manvlees in om te zien."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Henry Cavill, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws