search
Weer een forse tegenslag voor Disney+-serie 'Willow'
Series / Nieuws

Weer een forse tegenslag voor Disney+-serie 'Willow'

De serie Willow verliest wederom een van zijn regisseurs, gaat dat wel goed zo?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gaat maar niet heel soepel met de Willow-serie waar Disney+ aan werkt. In de televisieserie keert acteur Warwick Davis terug als hoofdrolspeler. Maar er blijven maar tegenslagen komen.

Afgelopen januari bleek dat regisseur Jon M. Chu bij de productie vertrok, wegens veranderingen in het productieschema, voortdurende lockdowns in het Verenigd Koninkrijk en een nieuwe baby die deze zomer geboren wordt. Hij werd vervangen door Jonathan Entwistle en die vertrok deze week.

Nu al vervangen
Gelukkig voor Disney+ is er snel een vervanger voor Entwistle gevonden in Stephen Woolfenden. Hij staat bekend als televisieregisseur, maar werkte ook aan grootschalige filmproducties. Zo nam hij als Second Unit Director delen van Detective Pikachu en maar liefst zes Harry Potter-films op.

Willow speelt zich jaren na de gebeurtenissen in de fantasyfilm uit 1988 af. We zien heel nieuwe personages in het betoverde rijk van feeën en tweekoppige Eborsisk monsters.

Centraal staat Warwick Davis weer, wiens Willow nu een "zeer ervaren tovenaar is. Ik hoop dat hij heel wat magie heeft geleerd en dat we hem dat zien uitvoeren" vertelde Davis.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen