search
'Star Trek'-makers zijn enorm hoopvol over deze extra serie

'Star Trek'-makers zijn enorm hoopvol over deze extra serie

Er werd een Star Trek-serie aangekondigd rond Section 31, maar die kwam er nog niet?

Jim Pedd
Sinds haar debuut in Star Trek: Discovery zijn heel wat mensen fan van Emperor Georgiou. Maar hoewel er een serie voor het personage van Michelle Yeoh aangekondigd werd, is de status daarvan onduidelijk.

Het plan was lange tijd om de pilot van Section 31, zoals de spin-off zou gaan heten, direct na het einde van de opnames van het derde seizoen van Star Trek: Discovery op te nemen. Maar het coronavirus gooide roet in het eten.

Toch optimistisch blijven
Er zijn op dit moment vijf Star Trek-series in de maak. De producenten besloten daarom deze serie voorlopig on hold te zetten.

Toch houdt Alex Kurtzman hoop dat het project er komt. "We hebben een aantal scenario's klaar liggen voor Section 31. Eerlijk gezegd heeft COVID alles op z'n kop gezet voor iedereen en voor elke serie," legde Kurtzman recent uit.

"We hebben een heel specifiek schema dat vervolgens compleet in de war geschopt werd door COVID. Zelfs het vierde seizoen van Discovery ging vele maanden later van start dan oorspronkelijk gepland, en dat geldt ook voor Picard. Alles is uitgesteld. Dus we bevinden ons op een goed spoor met Section 31 en ik ben er heel optimistisch over."

Nu dus maar afwachten tot de serie er komt!Aanbevolen artikelen