Nieuw op Disney+: De Coronapandemie in 'Grey's Anatomy' seizoen 17

Het is een bijzonder seizoen geworden dat een ode moet zijn aan alle hulpverleners...

Geoffrey Ketels, 11 augustus 2021 16:22

Het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Disney+. Dit gloednieuwe seizoen staat grotendeels in het teken van de Coronapandemie.
De reeks Grey's Anatomy is alweer toe aan haar zeventiende seizoen. Dat zeventiende seizoen staat grotendeels in het teken van de Coronapandemie die de Verenigde Staten zo zwaar heeft geteisterd.

Uiteraard komt de serie van de hand van Shonda Rhimes die ook onder meer betrokken was bij Scandal en How to Get Away with Murder.

Coronapandemie
Het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy heeft heel wat aandacht voor de Coronapandemie. Eerder werd dan ook reeds aangegeven dat het zeventiende seizoen vooral moet worden aanzien als een soort van ode aan alle hulpverleners die zich wereldwijd hebben ingezet tegen het COVID-19 virus.

Ben jij ook benieuwd naar alles wat het zeventiende seizoen van deze populaire medische serie voor jou in petto heeft? Dan kan je ze vanaf nu bekijken op streamingdienst Disney+. De onderstaande teaser geeft je alvast een mooie eerste indruk.Lees meer over: Greys Anatomy, serie, series, Disney, Disney Plus

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws