'The Office' kan heel snel een reboot krijgen!

'The Office' kan heel snel een reboot krijgen!

De serie The Office kan meteen terugkeren als maker Greg Daniels dat wil.

Jim Pedd, 24 augustus 2021 17:18

Wat Susan Rovner, de Content Chief van NBCUniversal betreft, kan er op elk gewenst moment maar een reboot komen van The Office. Maar daarvoor moet Office US-bedenker Greg Daniels wel even groen licht geven.
Rovner vertelde dat "als Greg Daniels het wil, we klaarstaan". De afgelopen jaren horen we vaak verhalen over een mogelijke revival van de serie. De komedie is namelijk weer heel populair geworden sinds deze op onder meer Netflix en Peacock te zien is.

Populaire serie
In 2020 bleek The Office de meest bekeken serie op een streamingdienst tijdens de coronapandemie. Dat leidde tot heel wat verhalen over een vernieuwing voor de serie, die daarmee zomaar ineens terug zou kunnen keren.

En gek is dat niet, want The Office bleek een van de meest populaire series op de streamingdienst Peacock, die ook hard op zoek is naar materiaal om kijkers mee te trekken.

Uit het citaat van Rovner blijkt heel duidelijk dat men zeker klaar is voor een revival van de serie, maar dat Greg Daniels dan wel moet willen. En hij weet dat hij het wel wil: "Het is niet onmogelijk," vertelde hij namelijk in januari aan Collider. "Het is zeker niet onmogelijk. Ik zou erbij betrokken willen zijn, maar heb ook twee andere series waar ik nu aan werk."
Bron: CB

Lees meer over: The Office, NBC, Greg Daniels

Informatie over de serie: The Office

Populair nieuws