search
'The Suicide Squad'-serie 'Peacemaker' krijgt een bizar verhaal
Series / Nieuws

'The Suicide Squad'-serie 'Peacemaker' krijgt een bizar verhaal

De serie Peacemaker van James Gunn krijgt een verhaal in het heden en het verleden.

Schrijver en regisseur James Gunn maakte voor HBO Max de serie Peacemaker. Die speelt zich zowel in het verleden als in het heden af, leren we nu.

Centraal staat John Cena's personage Christopher Smith, ook wel bekend als de Peacemaker. Hij is een sukkelachtige versie van Captain America. Zijn vader was een soldaat die hem vanaf zijn geboorte trainde om te moorden. Eenzelfde verhaal als Bloodsport, maar die is rationeler en Peacemaker interesseert zich niet voor het aantal slachtoffers dat hij moet maken in naam van vrijheid.

Nieuwe serie
Peacemaker heeft een grote rol in The Suicide Squad en krijgt dus ook een eigen serie. De opnames daarvan zijn al rond. Vijf van de in totaal acht afleveringen zijn door Gunn geregisseerd.

Velen dachten verder dat de serie een prequel zou zijn, gezien de vrij vage synopsis. Maar goed, hij blijkt zich ook in het heden af te spelen:

"Via het verhaal leer je waar Peacemaker vandaan komt. Er is een moment in de film waarin Bloodsport over zijn vader vertelt en hoe hij was. En je ziet dan een shot van Peacemaker en hij knikt. Dat is het zaadje voor de hele Peacemaker-serie," begon Gunn.

"We zien Peacemaker straks met zijn vader, die gespeeld wordt door Robert Patrick. We zien waar hij vandaan komt, wat hij gedaan heeft, wat dat voor hem betekent en wat hij hierna gaat doen. Omdat hij geen kwaadaardig persoon is, gewoon een slechte man. Hij lijkt iemand in de film te zijn die geen vergiffenis kan krijgen. Maar ik denk dat 't meer voor hem is. We kregen geen kans om hem te leren kennen in The Suicide Squad, en daar gaat deze serie over. Ik had op z'n minst acht afleveringen nodig om dat gedaan te krijgen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen