'Cobra Kai'-acteurs over het geweldige nieuws

De serie Cobra Kai krijgt een vijfde seizoen, nog voordat het vierde te zien was.

Jim Pedd, 31 augustus 2021 08:31

Cobra Kai-acteurs William Zabka en Ralph Macchio zijn dolblij met het vijfde seizoen dat Netflix van de serie besteld heeft. Dat terwijl het vierde seizoen nog niet te zien was.
Aan het einde van het derde seizoen werd de boel flink op z'n kop gezet. Johnny Lawrence heeft het namelijk zwaar, nu hij het op moet nemen tegen John Kreese. Tegelijk bemoeit de succesvolle Daniel laRusso met zijn Mr. Miyagi-dojo ook met de zaak.

Vijfde seizoen
Cobra Kai ging in 2018 van start op YouTube Red. De serie was daar gedurende drie seizoenen te zien, alvorens Netflix de serie overnam. Toen werd het al snel een van de best bekeken series in de geschiedenis van Netflix.

Fans waren natuurlijk al heel erg blij met het besluit van Netflix om een vierde seizoen te bestellen. Maar het vooruitzicht op een vijfde seizoen past natuurlijk nog meer binnen de hoop van fans.

Macchio is blij, met zijn opmerking dat het aan fans te danken is dat er een vijfde seizoen komt. "We hebben straks nog meer verhaal voor jullie!" En het vijfde seizoen begint binnenkort al met de opnames volgens hem. Ook Zabka is erg blij:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Cobra Kai, Netflix, Ralph Macchio, William Zabka

Populair nieuws