'The Walking Dead' lost deel van Rick's verdwijning op

Rick Grimes verdween in seizoen 9, maar we weten nog steeds niet wat er met hem gebeurd is.

Jim Pedd, 25 september 2021 09:58

Wat gebeurt er na die helikoptervlucht van Jadis en Rick Grimes in The Walking Dead? In het tweede seizoen van de serie The Walking Dead: World Beyond gaan we daar meer over leren.
De spin-off gaat het gat overbruggen tussen dat moment in het negende seizoen en zien we hoe Jadis weer te zien is in het Walking Dead Universe. Dat is voor het eerst sinds 2018 en ditmaal is ze een geëerd commandant van de Civic Republic Military.

Jadis is terug
"In de trailer, als we onthullen dat Jadis inderdaad deel van deze serie zal zijn, zit er wat dialoog dat hoort bij de visual," begon Matt Negrete.

"Ze heeft het erover hoe ze gelooft in de CRM. Ze ziet het als het laatste licht van de wereld. We weten nog niet of ze maar doet alsof, of dat het echt is. Maar dat is wel wat ze zegt."

De in het zwart geklede Jadis heeft in de trailer een nieuwe look en ziet er militair uit. En dat belooft wat. "Ze draagt dat CRM-uniform. En het wordt heel interessant, want je ziet ook een decoratief touw aan het uniform. Wellicht dat ze deel uitmaakt van een ander deel van de CRM en dat we daar meer over gaan onthullen."

De serie The Walking Dead kan je zien op Disney+. The Walking Dead: World Beyond is te streamen op Amazon Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Rick Grimes, Andrew Lincoln, AMC

Populair nieuws