search
Twee 'Mortal Kombat'-acteurs gecast in samurai-serie 'Shogun'
Series / Nieuws

Twee 'Mortal Kombat'-acteurs gecast in samurai-serie 'Shogun'

De serie van FX is een reboot van de populaire miniserie uit de jaren '80.

We wisten al dat FX werkte aan samurai-serie Shogun, maar nu is ook de voltallige cast onthuld voor de nieuwe verfilming van James Clavells gelijknamige boek.

Justin Marks en zijn vrouw Rachel Kondo schrijven het verhaal over een botsing tussen twee ambitieuze mannen uit totaal verschillende werelden en een mysterieuze vrouwelijke samurai.

Cosmo Jarvis (Lady Macbeth) speelt de hoofdrol van John Blackthorne, een ruwe matroos die schipbreuk lijdt en in de vreemde cultuur van het feodale Japan terechtkomt.

Mortaaall Kombaaattt
Jarvis wordt vergezeld door twee acteurs uit de recente Mortal Kombat-film. Scorpion-acteur Hiroyuki Sanada speelt Lord Yoshi Toranaga, een briljante strateeg en machtige daimyo die als kluizenaar in Osaka Castle woont. Raiden-acteur Tadanobu Asano speelt een nog onbekende rol.

Andere acteurs in Shogun zijn Anna Sawai, Fumi Nikaido, Tokuma Nishioka, Takehiro Hira, Ako, Shinnosuke Abe, Yasunari Takeshima, Hiroto Kanai, Toshi Toda, Hiro Kanagawa, NĂ©stor Carbonell, Yuki Kura, Tommy Bastow, Moeka Hoshi, Yoriko Doguchi en Yuka Kouri.

Clavells boek werd in de jaren '80 al eens succesvol verfilmd met een imposante cast die bestond uit namen als Richard Chamberlain en Toshiro Mifune.

De opnames van Shogun zijn inmiddels begonnen in Vancouver. Het is nog onbekend wanneer de serie zal worden uitgezonden door FX.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen