'Grey's Anatomy' seizoen 18 wordt heel speciaal

'Grey's Anatomy' seizoen 18 wordt heel speciaal

Het achttiende seizoen van de serie Grey's Anatomy belooft heel wat gaafs.

Jim Pedd, 10 oktober 2021 om 11:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ellen Pompeo hint naar het aankomende achttiende seizoen van Grey’s Anatomy. Volgens de hoofdrolspeelster zit het boordevol met easer eggs van voorgaande seizoenen van de serie van ABC en maker Shonda Rhimes.
Recent tackelde het zeventiende seizoen van Grey’s Anatomy de coronapandemie en zagen we meerdere originele personages terugkeren in de serie, waaronder Patrick Dempsey als Derek Shepherd, T.R. Knight als George O'Malley en Chyler Leigh als Lexie Grey.

Achttiende seizoen Grey’s Anatomy
Het achttiende seizoen heeft een interessante cast, waaronder Scott Speedman als nieuwe series regular, en de terugkeer van Kate Burton als Ellis Grey en Kate Walsh als Dr. Addison Montgomery.

Nu onthult Pompeo dat er meer throwbacks in de pijplijn zitten.

Dat vertelde de actrice tegenover Jimmy Kimmel Live. Het nieuwe seizoen eerst heel wat andere seizoenen van de franchise. Zo is het shirt dat Meredith draagt terwijl ze in Minnesota is, hetzelfde dat het personage in de pilot droeg. En het hele seizoen zit vol met hints en verwijzingen naar eerdere seizoenen.

"Ik had het idee om vele dingen en vele verschillende seizoenen te eren en het publiek iets te geven met easter eggs," vertelde Pompeo.

Je kunt Grey’s Anatomy zien op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Ellen Pompeo, Shonda Rhimes

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws