search
'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' wordt compleet gestoord
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' wordt compleet gestoord

De serie House of the Dragon heeft een helemaal doorgedraaide hoofdpersoon.

Matt Smith noemt zijn personage in Game of Thrones-prequel House of the Dragon "duister en gestoord". Hij speelt de rol van Prince Daemon Targaryen in de HBO-serie, die volgend jaar te zien moet zijn.

House of the Dragon is gebaseerd op het boek Fire and Blood van schrijver George R.R. Martin, dat in de val van House Targaryen duikt.

House of the Dragon
Tijdens de Happy Sad Confused-podcast van Josh Horowitz prak de acteur over de rol die hij speelt. Hij is interessant en gestoord volgens Smith, en zijn draak Caraxes is volgens hem ook behoorlijk gruwelijk, als een boze hond.

"Het is een goede rol, een interessante en duistere en gestoorde rol om te spelen. Ik dacht eerst: 'oh joh, het wordt leuk om een blonde pruik te dragen, op wat draken te vliegen en me met wat zwaardgevechten te bemoeien'," begon de acteur.

"Mijn draak is groot, rood en boos. Hij is een heel boze draak. Mijne is de meest boze van allemaal, je kan geen bozere vinden, hij is echt een gruwelijke boze eikel. Hij is als een hond die je met wat persoonlijkheid wil hebben."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen