Voor het eerst in een maand (!) is 'Squid Game' niet meer de streaming nummer één

Een maand duurde het voordat Squid Game van de troon gestoten werd.

Jim Pedd, 20-11-2021 08:39

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Squid Game van Netflix was maar liefst vier weken lang de meest populaire serie in de toplijst van Nielsen. Maar aan alles komt een eind en dus ook aan de dominantie van deze serie.
In plaats daarvan neemt een andere Netflix-serie het stokje over: You. Die is net begonnen met zijn derde seizoen. Centraal in You staat stalker en seriemoordenaar Joe Goldberg. We volgen zijn innerlijke monoloog rond zijn geliefden, die hij manipuleert in relaties.

You bovenaan
In het derde seizoen van You probeert Joe een normaal leventje in de suburbs te leiden met zijn echtgenote Love en hun nieuwgeboren kind.

Hoewel hij dat probeert, verwordt Joe al snel tot een onbetrouwbare verteller en stalker, precies zoals hij altijd al was. Al snel neemt de boel daarna een dodelijke draai voor de net getrouwden.

Volgens Nielsen is You 2,7 miljard minuten gekeken in de afgelopen streamingweek. Squid Game trok er nog 1,3 miljard. Daarmee is Netflix wederom de meest bekeken streamingdienst, met maar liefst acht (!) van de series in de lijst.

You stream je, net als Squid Game, op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Netflix, You, Squid Game

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Wanneer speelt 'Fallout' zich eigenlijk af?

Wanneer speelt 'Fallout' zich eigenlijk af?

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader