'Grey's Anatomy'-hoofdrolspeelster is er klaar mee

'Grey's Anatomy'-hoofdrolspeelster is er klaar mee

Ellen Pompeo blijkt te willen stoppen met de serie Grey's Anatomy en da's niet gek als je dit zo hoort.

Jim Pedd, 20 november 2021 om 09:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Actrice Ellen Pompeo heeft de indruk dat ze te lang betrokken was bij de serie Grey’s Anatomy. Die werd in 2005 gelanceerd op televisiezender ABC en is de langst lopende medische dramaserie in de televisiegeschiedenis.
Het zeventiende seizoen voelde al een beetje als het laatste, maar gelukkig kreeg Grey’s Anatomy nog een achttiende seizoen. Maar dat brengt weer heel wat oude bekenden terug, waarmee het wederom voelt als een soort afscheidstournee. Tijdens een interview vertelt Pompeo over haar tijd bij de serie.

Lang betrokken bij Grey’s Anatomy
In een interview met de podcast Tell Me vertelde Pompeo een geinig moment waarop ze zich realiseerde hoe lang ze al betrokken is.

"Ik liep pitchte een scène waarin ik door de bossen liep. En je raad het al, drie uur later kreeg ik een beeld van mijzelf, wandelend in het bos met een ander personage. Ik kon mij die scène zelfs niet meer herinneren," begon Pompeo.

"Ik appte de schrijver en vroeg: 'Hoe kan het dat ik, 16 of 17 jaar later, ideeën pitch voor scènes die ik al opgenomen heb en waar ik geen herinneringen aan heb?' En ik zei: 'Is het een herinnering waarvan ik niet meer wist dat ik hem had? Of herhaal ik nu ideeën?' Het was heel wild. Ik zei: weet je, dit zegt wel iets. Ik weet niet wat. Maar het zegt wel iets. Misschien dat ik er te lang bij betrokken ben?"

Grey’s Anatomy is op Disney+ te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Ellen Pompeo, Shonda Rhimes

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws