'Saved by the Bell' heeft bizarre connectie met 'Showgirls' van Paul Verhoeven

'Saved by the Bell' is gelinkt aan 'Showgirls'

Een fantheorie over Jessie Spano is nu officieel onderdeel van Saved by the Bell.

Zilko Tarici, 26 november 2021 om 14:28

Peacock is inmiddels alweer aanbeland bij het tweede seizoen van de reboot van Saved by the Bell, en een van de nieuwe afleveringen bevat gelijk een bizarre onthulling.
In een van de nieuwe afleveringen wordt namelijk een connectie tussen de serie en de geflopte film Showgirls van Paul Verhoeven gelegd. En dat komt natuurlijk door Elizabeth Berkley, die in de serie Jessica 'Jessie' Spano speelt en de hoofdrol heeft in Showgirls.

Good girl gone bad
Jessie's leven ligt in het nieuwe seizoen overhoop na een scheiding. Wanneer ze dit bespreekt met haar vriendinnen Kelly en Lisa, wordt ze aangemoedigd om haar wilde kant weer eens te laten zien. Ze laat daarop weten dat ze die wilde kant heeft laten rusten sinds haar tijd in Las Vegas... en laat dat nu net de plek zijn waar Showgirls zich afspeelt.

Daarnaast zien we een scene tussen Jessie en A.C. Slater (Mario Lopez), waarin Jessie laat weten in die tijd 'enkel te doen zoals haar werd opgedragen'. Dit lijkt een sneer naar Verhoeven, die Berkley aanmoedigde om haar acteren heel dik aan te zetten in de film.

Berkley heeft op zich alle recht om boos te zijn. Zij kwam na haar rol in Showgirls jarenlang niet aan de bak, terwijl Verhoevens loopbaan vrolijk verder ging. Gelukkig is Showgirls in de decennia na release een cultfilm gebleken, en is Berkley gewoon weer aan het werk als actrice.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Showgirls, Paul Verhoeven, Elizabeth Berkley, Mario Lopez, Lark Voorhies

Populair nieuws