Michonne zat stiekem in 'The Walking Dead: World Beyond'

Michonne zat in 'The Walking Dead: World Beyond'

Weer een crossover van een bekende in The Walking Dead: World Beyond.

Jim Pedd, 8 december 2021 11:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Jadis is niet het eerste The Walking Dead-personage dat een crossover maakt met The Walking Dead: World Beyond. Michonne vertrok op een zoektocht naar Rick Grimes en zo ook uit The Walking Dead.
Ze vertrok in seizoen 10 met een grote migratie van duizenden overlevenden. De identiteit van de groep is onbekend en hun bestemming ook. Maar we lijken antwoorden te hebben gekregen in de finale van The Walking Dead: World Beyond.

Michonne was terug?
In de laatste afleveringen van The Walking Dead: World Beyond leiden zussen Iris en Hope Bennett een verzet tegen Jadis en de CRM. Die plannen namelijk een chemische aanval op de 87.000 overlevenden in Portland.

De CRM wil bedreigingen tegen de Civic Republic, de 'verborgen stad' elimineren. De gemeenschap is voorlopig veilig, maar Iris vertrekt daar naartoe om de mensen te waarschuwen dat ze niet veilig zijn.

Iris's groep overlevenden zou het caravaan kunnen zijn waar Michonne zich bij voegde. Angela Kang zei namelijk dat Michonne "ergens tussen" Virginia en New Jersey zit. Niet ver dus van de Civic Republic in Philadelphia, waar Iris was.

"We zien een groep die georganiseerd is, nomadisch. Een georganiseerde en sterk uitziende groep. Daar is dus iets aan de hand", aldus Scott Gimple over de groep mensen.

Als het inderdaad de groep is waar Michonne zich bij gevoegd heeft, dan zit ze ook in de serie! The Walking Dead: World Beyond binge je op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, AMC, Michonne, Danai Gurira

Populair nieuws