'The Last of Us' vindt nieuwe hoofdrolspeler!?

'The Last of Us' vindt nieuwe hoofdrolspeler!?

Nick Offerman krijgt een vrij belangrijke rol in The Last of Us.

Door onze nieuwsredactie, 9 december 2021 13:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Rick Offerman speelt de rol van Bill in de HBO-serie gebaseerd op de videogame The Last of Us uit 2013.
HBO kondigde eerder aan dat de acteur zich bij de cast van The Last of Us zou voegen. Een update van Variety bevestigt nu dat hij de rol van Bill gaat spelen. Een behoorlijk bijzondere!

The Last of Us-cast
Bill is in de oorspronkelijke game te zien als Joel en Ellie hem bezoeken, in de hoop dat hij hen kan helpen een werkende auto te vinden. Die zou hen dan naar Colorado moeten transporteren, waar Ellie's immuniteit misschien kan helpen de Cordyceps-pandemie te verslaan.

Bill woont op zichzelf, in een klein stadje dat vol valstrikken zit om geïnfecteerden en vijandige vreemdelingen af te weren.

Eigenlijk zou acteur Con O'Neill de rol van Bill spelen in The Last of Us. Maar de acteur moest wegens problemen met de planning stoppen.

Overigens weten we nu ook dat Murray Bartlett de rol van Bill's partner Frank speelt. Die twee schijnen een relatie gehad te hebben.

In de games leeft Frank niet meer, omdat hij zelfmoord pleegde na een infectie, maar dat Bartlett gecast is als Frank wijst erop dat hij of leeft in de serie, of er een flashback is.
Bron: Variety

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Nick Offerman

Populair nieuws