Toch slecht nieuws over 'House of the Dragon'

Toch slecht nieuws over 'House of the Dragon'

House of the Dragon van HBO laat toch langer op zich wachten.

Jim Pedd, 24 december 2021 09:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

House of the Dragon-acteur Rhys Ifans geeft een update over de release van de aankomende Game of Thrones-prequelserie. Deze is gebaseerd op het boek Fire & Blood van schrijver George R.R. Martin uit 2018 en speelt zich twee eeuwen voor A Song of Ice and Fire af.
Het eerste seizoen van House of the Dragon krijgt tien afleveringen en moet volgend jaar te zien zijn. House of the Dragon verkent de Dance of the Dragons, een burgeroorlog tussen de heersende familie Targaryen, die gezien wordt als het begin van het einde van hun heerschappij over Westeros.

House of the Dragon-release
De serie krijgt naar verluidt maar liefst zeventien draken. Gek is het dus niet dat er veel, heel veel, tijd in de productie zit.

Rhys Ifans vertelde tegenover de site Screen Rant dat het nog wel even duurt voordat House of the Dragon van start gaat op HBO Max.

"Je zal moeten wachten en zien. En ik denk dat je nog wel een tijdje moet wachten, want ik weet eerlijk gezegd helemaal niet zeker wanneer het te zien zal zijn. We zijn nog druk met de opnames. Maar ja, het is opwindend. Erg opwindend. Ik wil niet te veel verklappen, dat wil ik niet."

House of the Dragon heeft dus nog geen releasedatum.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, HBO

Populair nieuws