Amazon stoot Netflix van de kijkcijfertroon

'The Wheel of Time' is een nog grotere hit

Prime Video heeft met The Wheel of Time een nummer 1 in handen!

Jim Pedd, 24 december 2021 17:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Wheel of Time beleefde een goed debuut op Prime Video. Nu blijkt hoe ontzettend goed dat debuut afgelopen november is geweest. De serie staat namelijk helemaal bovenaan de Nielsen streaming toplijst.

De serie The Wheel of Time ging op 19 november van start op Prime Video met drie afleveringen. Hij is gebaseerd op de veertiendelige boekenreeks van Robert Jordan en een van de grootste fantasyfranchises die er maar zijn.

The Wheel of Time-succes
Prime Video bestelde ook al een tweede seizoen, nog voordat de show van start ging. Dat vertrouwen bleek al terecht toen we hoorden dat het een van de grootste seriedebuten ooit was voor Prime Video.

Ook meldt Nielsen nu dat The Wheel of Time de nummer #1 original was in de week van 15 - 21 november, met 1,16 miljard minuten die gekeken zijn.

Nielsen meet het kijkgedrag op alle kanalen en platformen en de televisie-ratings bepalen het publiek en de samenstelling van alle programmering in de Verenigde Staten. Met een maand vertraging krijgt Nielsen ook toegang tot de data van streamingdiensten.

The Wheel of Time binge je op Prime Video.
Bron: Screenrant

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Rafe Judkins, Amazon

Populair nieuws