Krijgt 'The Last of Us' nu al een tweede seizoen?

Krijgt 'The Last of Us' nu al een tweede seizoen?

Er was nog geen aflevering van The Last of Us te zien, maar toch...

Jim Pedd, 12 januari 2022 07:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

HBO-verfilming The Last of Us is de duurste productie in de geschiedenis van het netwerk. De serie volgt losjes het verhaal van de twee games en laat zien hoe Joel en Ellie op een reis door de Verenigde Staten gaan, in een poging een geneesmiddel te laten maken voor een schimmelinfectie die de beschaving ten val heeft gebracht.
Het eerste seizoen wordt al een tijdje opgenomen in Calgary. We hebben nu al een rits foto's van de set gezien, veelal van een afstandje gemaakt, en die laten een behoorlijk grootse aanpak zien.

The Last of Us-setvideo
Opvallend genoeg verscheen er een setvideo van The Last of Us online, die erop lijkt te wijzen dat een tweede seizoen groen licht gekregen heeft.

Op het beeld, dat je onderaan dit bericht ziet, zie je een crewlid die een hoodie draagt die de tekst The Last of Us Season 1 heeft. Daarmee lijkt het erop dat er een tweede seizoen komt.

Dat is natuurlijk geen grote verrassing, want showrunner Craig Mazin liet al eens weten dat een tweede seizoen waarschijnlijk is als het eerste goed ontvangen wordt.

Allicht dat HBO zoveel vertrouwen heeft, dat men daarom al een tweede reeks besteld heeft. Hieronder het beeld:


Lees meer over: The Last of Us, HBO, Pedro Pascal, Bella Ramsey

Populair nieuws