'Vikings: Valhalla' heeft geweldig nieuws voor je

'Vikings: Valhalla' heeft geweldig nieuws

Vikings: Valhalla van Netflix gaat nog lang door als we het zo horen.

Jim Pedd, 19 januari 2022 06:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nog een maand of wat en dan is Netflix-serie Vikings: Valhalla eindelijk te bingen. De serie is een vervolg op Vikings van History Channel en belooft nu al een groots avontuur te worden.
Niet alleen bestelde Netflix al een tweede seizoen, ook laat bedenker Jeb Stuart weten dat hij van plan is zelfs een derde seizoen te maken. En dat terwijl er nog geen enkele aflevering te streamen was!

Vikings: Valhalla seizoen 3!?
Stuart deelde tijdens een interview met Entertainment Weekly dat hij ver vooruit plant. "We bevinden ons al in de voorbereidingen voor het derde seizoen. Er ligt nog veel materiaal op ons te wachten dat opwindend en groot is."

Netflix bestelde Vikings: Valhalla in 2019 en wilde toen al 24 (!) afleveringen laten maken. Nou, dat wordt wel geregeld, want de eerste acht vormen het eerste seizoen. De tweede reeks bestaat zeer waarschijnlijk ook uit acht afleveringen, waarna we er voor het derde seizoen dus nog eens acht mogen verwachten.

Ook deelde Stuart dat hij de serie echt vanaf het begin als een meer seizoenen tellende ervaring heeft gezien. Zo pitchte hij de serie en wil hij de personages alle ruimte geven om te groeien.
Bron: EW

Lees meer over: Vikings Valhalla, Vikings, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws