Herhalingen 'Young Sheldon' scoren beter dan meeste nieuwe series

Young Sheldon is een gigantische kracht om rekening mee te houden in televisieland.

Jim Pedd, 31-01-2022 13:10

Young Sheldon staat in de top tien meest bekeken televisiekomedies in het seizoen 2021-2022. De serie wint het van veel andere sitcoms.
Young Sheldon ging in 2017 van start op CBS en volgt een jonge Sheldon Cooper. Hij worstelt met begrip vinden bij zijn familie, leraren en gelijken. De serie wordt verteld door Jim Parsons, die een volwassen Sheldon speelde in The Big bang Theory.

Young Sheldon-kijkcijfers
De serie Young Sheldon is bezig met zijn vijfde seizoen en is zo'n succes dat er al een zesde reeks besteld is. Variety weet nu te melden dat de show voorlopig here to stay is.

In de lijst met de meest bekeken sitcoms, wist CBS 7 van de 10 plekken te bezetten. Op nummer 1 staat Young Sheldon met 9,275 miljoen kijkers gemiddeld volgens de "meest actuele datastroom van Nielsen". Die wordt me teen week vertraging vrijgegeven.

Hoe dan ook is het een opvallend lijstje, want Young Sheldon staat ook op de zevende plek met zijn herhalingen - die trekken 4,280 miljoen kijkers. Daarmee doet de serie het beter dan de meeste gloednieuwe televisiekomedies van het afgelopen jaar.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Young Sheldon, kijkcijfers

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam