'The Wheel of Time' onthult andere blik op nieuwe vijand

The Wheel of Time komt in het tweede seizoen met een gevaarlijke tegenstander, die we nu beter zien.

Jim Pedd, 22-02-2022 07:23

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Nieuwe beelden van achter de schermen bij The Wheel of Time van Prime Video geven een nieuwe blik op de legers van Seanchan, die geteased werden in de seizoensfinale van de televisieserie.
De beelden maken onderdeel uit van een previsualization reel die gedeeld werd door previz-supervisor Martin Bell op LinkedIn. Opvallend is dat de vrouwelijke channelers, de Damane, die door de Seanchans als slaven gebruikt worden (eigenlijk als nog minder dan dat), er anders uit zien.

The Wheel of Time
In The Wheel of Time zijn de Damane gevangen genomen channelers die gedwongen hun krachten gebruiken. In een vroege versie van de serie zag je blijkbaar hoe de Damane door hun gevangennemers geslagen worden om hen te dwingen de One Power te gebruiken. Ook dat wrede gedrag zie je niet terug.

Check de post hier op LinkedIn.


Nog voordat The Wheel of Time met zijn eerste seizoen kwam, maakte Prime Video al bekend groen licht te hebben gegeven voor een tweede reeks afleveringen. Dat nieuwe seizoen wordt volgens de streamingdienst "groter, gedurfder en uitgebreider".

Rafe Judkins, showrunner, liet al eens weten alle vijftien boeken te willen verfilmen, met in totaal acht seizoenen aan afleveringen.

The Wheel of Time zie je nu op Prime Video.
Bron: CBR

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Amazon, Robert Jordan, Seanchan

Populair nieuws