search
'Kung Fu' seizoen 2 krijgt een kickass poster!
Series / Nieuws

'Kung Fu' seizoen 2 krijgt een kickass poster!

Olivia Liang is terug als Nicky Shen in het tweede seizoen, dat op 9 maart van start gaat.

The CW heeft en nieuwe poster vrijgegeven voor het tweede seizoen van hun serie Kung Fu. Op de poster zien we Nicky Shen (Olivia Liang) die klaar is voor het gevecht, vergezeld door de tagline 'Old Enemies, New Legends'.

In Kung Fu volgen we de jonge Chinees-Amerikaanse vrouw Nicky Shen (Olivia Liang), die stopt met haar opleiding om af te reizen naar een afgezonderd klooster in China. Wanneer ze na deze trip terugkeert naar San Francisco, merkt ze dat de stad is overgenomen door misdadigers die ook haar eigen ouders bedreigen. Samen met haar pientere zus (Shannon Dang), broer (Jon Prasida) en een aantal andere bondgenoten zet ze haar martial arts-vaardigheden en Shaolin-waarden in om haar gemeenschap te beschermen.

In seizoen 1 zagen we hoe Nicky het opnnam tegen Zhilan (Yvonne Chapman), de vrouw die Nicky's shifu vermoordde en die zowel achter Nicky aan zat als het Zwaard van Liang Daiyu.

Nicky versloeg Zhilan uiteindelijk en zorgde ervoor dat Biange terug naar de aarde ging in plaats van het te vernietigen.

Seizoen 2 bevat overigens een aantal nieuwe castleden. Zo zien we JP Tadena als Sebastian, de nieuwe chef van Harmony Dumplings, en Annie Q als Juliette Tan, de dochter van Russell Tan.

Het tweede seizoen van Kung Fu begint op 9 maart a.s.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen