Fanfavoriete Netflix-serie na twee seizoenen gecancelled

Fanfavoriete Netflix-serie stopt na twee seizoenen

Another Life mag geen derde seizoen meer maken van Netflix en is officieel voorbij.

Jim Pedd, 22 februari 2022 12:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

En weer sneuvelt er een serie te vroeg op Netflix. De streamingdienst maakt zoveel series, dat het elk jaar niet mogelijk is om alles altijd gaande te houden. Daardoor heeft Netflix enigszins de reputatie gekregen dat het snel series annuleert.
Vandaag blijkt dat de scifi serie Another Life er ook aan moet geloven. Actrice en producent Katee Sackhoff laat weten dat de serie geen nieuw seizoen krijgt. Na twee seizoenen valt daarmee het doek.

Another Life is voorbij
Sackhoff deelde het volgende op Twitter:

"Ik wil iedereen die Another Life gekeken heeft en gesteund heeft op Netflix enorm bedanken. Aan onze crew en cast: jullie hebben altijd zo hard gewerkt en waren altijd zo goed voorbereid. Ik had meer seizoenen willen maken, maar helaas was het geen mogelijkheid. Tot het volgende avontuur! Love Niko."Another Life is het verhaal van een astronaut genaamd Niko, gespeeld door Sackhoff. Zij leidt een expeditie die een buitenaards artefact moet verkennen.

De serie ging in 2019 van start. Het tweede seizoen werd in oktober 2021 gelanceerd. In totaal kwamen er 20 afleveringen. Another Life zie je in zijn geheel op Netflix.
Lees meer over: Another Life, Netflix, Katee Sackhoff

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws