Netflix komt met de eerste trailer voor 'Another Life' seizoen 2 met sci-fi legende Katee Sackhoff

Netflix onthult trailer Another Life seizoen 2

De serie Another Life seizoen 2 krijgt nu een eerste trailer en die ziet er veelbelovend uit.

Jim Pedd, 18-09-2021 10:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is bijna tijd voor fans van Netflix-serie Another Life om weer aan boord van het ruimteschip te stappen. Dan krijgen ze een nieuw seizoen van de serie waarin Katee Sackhoff de hoofdrol speelt te zien.
De serie Another Life gaat in oktober van start. In het verhaal landt een UFO op Aarde en gaat een crew de ruimte in om uit te zoeken waarom die hierheen kwam.

Nieuwe trailer
De trailer laat zien dat de spanningen hoog oplopen. Het Salvare-schip wordt mogelijk het doelwit van een aanval en kapitein Niko Breckinridge besluit alles op het spel te zetten om terug naar de Aarde te gaan.

Immers hebben ze net gezien hoe het schip van buitenaardse wezens genaamd de Achaia een complete planeet hebben verwoest. En hoe onderhandel je met aliens die zoveel macht hebben, zoveel gruwelijks uit kunnen halen?

Bovendien heeft de crew een zware missie om uit te voeren: wat willen de Achaia op Aarde? De trailer laat zien dat ze op onconventionele wijze moeten uitzoeken hoe en wat. Vanaf 14 oktober is het nieuwe seizoen te zien.

Lees meer over: Another Life, Katee Sackhoff, Netflix

Populair nieuws