Schokkende 'The Walking Dead'-einde uitgelegd

Schokkende 'The Walking Dead'-einde uitgelegd

Angela Kang, showrunner van The Walking Dead, laat weten wat we nou zagen.

Jim Pedd, 8 maart 2022 08:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Terwijl hij een samenzwering binnen de Commonwealth onderzoekt, komt Eugene achter een scoop van Stephanie en Lance Hornsby. Zij vertellen hem wat zich allemaal afspeelde rond de Commonwealth en hun groep.
Het blijkt zelfs dat Eugene's eerste romantische relatie met Stephanie nep was, bedacht door Hornsby. In werkelijkheid heet Stephanie Shira en was zij een undercover agent. Eugene komt zo achter de cabal van Hornsby binnen de Commonwealth en tijdens een interview legt showrunner Angela Kang uit hoe dit allemaal in elkaar steekt.

The Walking Dead-einde
"We wilden echt dat deze aflevering zou voelen als een soort neo-noir en dat dit allemaal verborgen was, waardoor het zo frustrerend was om erachter te komen," begon Kang. "Het gevoel van de Commonwealth is er echt een dat er een oppervlakteverhaal is en het onderliggende verhaal."

Eugene blijkt dan ook niet paranoïde te zijn, maar simpelweg met een terechte en goede keuze dit onderzoek gedaan te hebben.

"Eugene is een personage dat heel, heel logisch werkt. En hij moest denk ik werken aan zijn emotionele expressie, maar zijn hoofd draait op volle toeren. De enige optie die hij kan bedenken, is dat het een samenzwering is en dat klopt. Dat is zo gestoord: hij heeft gelijk. Er is een samenzwering, maar niet de samenzwering die hij verwacht had."

Dat belooft dus wat voor de rest van dit seizoen van The Walking Dead op Disney+!
Bron: ComicBook

Lees meer over: Angela Kang, The Walking Dead, AMC, Einde, UItgelegd, Final Season

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws