Dit is de favoriete 'Dexter'-kill van Michael C. Hall

Dit is Michael C. Halls favoriete 'Dexter'-kill

Michael C. Hall heeft heel wat personages onder het mes van Dexter zien belanden.

Jim Pedd, 8 maart 2022 om 08:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Michael C. Hall speelde tussen 2006 en 2013 en later in 2021 de rol van Dexter Morgan, ieders favoriete vriendelijke seriemoordenaar.
De antiheld keerde na de finale van het achtste seizoen terug voor een tien afleveringen tellende miniserie, Dexter: New Blood, die het personage een nieuw einde bood. Dexter was een echte moordenaar, die vooral die neigingen kreeg nadat hij de executie van zijn moeder had gezien.

Dexter-moorden
Dexter kreeg van zijn adoptievader lessen om die kwaadaardige en vooral gewelddadige neigingen een plek te geven. Hij werd een soort burgerwacht die criminelen opjaagde die allemaal aan het systeem wisten te ontkomen. Zijn bijnaam? De Bay Harbor Butcher, omdat hij de overblijfselen van zijn slachtoffers in de oceaan dumpte.

Tijdens een interview vertelde Michael C. Hall wat voor hem de favoriete moorden waren:

"Ik denk toen hij Little Chino in, geloof ik, seizoen twee doodde. Ik denk vooral omdat hij zo groot was. Ik bedoel, die gast was enorm. En het doden van Trinity was ook groot, heel groot en heel bevredigend. Hoewel Dexter zich niet realiseerde dat hij een man doodde en hem enige medeleven gaf terwijl die net van hem gewonnen had. En je weet dat hij thuis kwam en zich realiseerde dat Trinity zijn vrouw vermoord had."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dexter, Dexter New Blood, Showtime, Michael C Hall

Populair nieuws