search
Prime Video bereikt belangrijke mijlpaal
Series / Nieuws

Prime Video bereikt belangrijke mijlpaal

De serie Reacher staat als eerste Prime Video-serie bovenaan de Nielsen top 10.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amazon-serie Reacher heeft een record gevestigd voor de streamingdienst. De serie is een nieuwe interpretatie van het personage dat eerder werd neergezet door Tom Cruise, en krijgt een tweede seizoen.

Maar met het eerste seizoen wist Reacher al een knappe prestatie neer te zetten. Het is namelijk de eerste Amazon-serie ooit die bovenaan de ranglijst van Nielsen met kijkcijfers van streamingdiensten staat.

Reacher-kijkcijfers
Variety meldt dat de serie waar Alan Ritchson de hoofdrol in speelt, bovenaan de lijst van 7 tot 13 februari staat. Er werden 1,5 miljard minuten gestreamd in de eerste week dat de show beschikbaar was.

Nielsen meldt dat 58 procent van de kijkers man was. En er wordt een relatief jonge demografische groep getrokken: mensen van tussen de 18 en 34 en 35 en 49.

Projecten die net onder Reacher eindigen zijn Netflix-series Sweet Magnolias en Ozark en Disney+ show The Book of Boba Fett.

Reacher krijgt een tweede seizoen, waar we nog niets over weten. Het is de vraag welk boek van Lee Child uiteindelijk verfilmd wordt. Reacher zie je nu op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen