search
'Moon Knight' hint op nog een alternatieve persoonlijkheid
Series / Nieuws

'Moon Knight' hint op nog een alternatieve persoonlijkheid

De serie Moon Knight van Disney+ en Marvel Studios komt met weer een persoonlijkheid.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Moon Knight is vanaf vandaag op Disney+ te streamen. De actieserie speelt zich af in het Marvel Cinematic Universe en draait om een wel heel opmerkelijke held.

We zien namelijk een hoofdpersoon die gespeeld wordt door Oscar Isaac en die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Het is al bevestigd dat we de persoonlijkheden Marc Spector (een huurling), Steven Grant (medewerker van een cadeauwinkel) en Mr. Knight (een nette vertegenwoordiger van de Egyptische maangod) gaan zien. Maar er lijkt nu nog en voor te komen in de serie.

Moon Knight-synopsis
Moon Knight kreeg een nieuwe synopsis van Marvel: Mogelijk de meest gestoorde toevoeging aan het Marvel-universum tot nu toe. In deze serie speelt Oscar Isaac de rol van Marc Spector, een superheld die de misdaad bestrijdt met een aantal verschillen. Marc heeft een meervoudige persoonlijkheidsstoornis en leeft zijn leven in een bijna constante staat van verwarring en stress.

Wie is hij? Naast zijn werk in het bestrijden van onrecht en nemen van wraak, is hij op verschillende momenten een taxichauffeur in New York, een bescheiden medewerker van een cadeauwinkel en de vertegenwoordiger van de Egyptische god van de maan Khonshu.

In de comics is de taxichauffeur waarnaar verwezen wordt Jake Lockley. Het zou dus goed kunnen dat we ook die persoonlijkheid te zien krijgen in de serie!



Aanbevolen artikelen