Netflix wordt compleet overgenomen door een nieuwe serie

De serie Bridgerton domineert nu in de top tien van de meest bekeken series op Netflix.

Jim Pedd, 29-03-2022 19:10

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De top tien van Netflix heeft een nieuwe nummer één. De titel van die serie gaat je echt niet verbazen gezien de extreme populariteit van de serie: Bridgerton!
De romantische dramedy van uitvoerend producent Shonda Rhimes was toen deze in december 2020 op de streamingdienst debuteerde een groot succes. Vandaag is Bridgerton seizoen 1 nog altijd een van de meest bekeken series in de geschiedenis van de streamingdienst. Eindelijk was deze maand het tweede seizoen te zien en dat ging meteen met een vliegende start.

Bridgerton seizoen 2
Bridgerton seizoen 2 kwam afgelopen vrijdag op Netflix te staan. En binnen een dag stond de serie al bovenaan de hitlijst van Netflix. Nu Netflix de nieuwe top tien heeft onthuld, blijkt dit nog altijd het geval te zijn!

Het is geen grote verrassing dat het tweede seizoen van Bridgerton zo succesvol is, maar dat maakt het tegelijk niet minder indrukwekkend. The Adam Project, Inventing Anna en Is It Cake zijn allemaal ook erg succesvol geweest de afgelopen paar weken, dus hen verslaan was niet eens zo heel eenvoudig.

Bridgerton draait om acht broers en zussen uit een familie in Londen die op zoek zijn naar de liefde. Maar hun romantische exploitaties gaan gepaard met heel wat chaos en humor, maar natuurlijk ook met de nodige hoeveelheid seks.

De eerste twee seizoenen van Bridgerton zie je nu op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Julia Quinn, kijkcijfers, hitserie

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos