Netflix stopt na 2 seizoenen met fanfavoriete serie

Netflix stopt na met fanfavoriete serie

Raising Dion is al na 2 seizoenen voorbij, helaas stopt Netflix er namelijk mee.

Jim Pedd, 28 april 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na slechts twee seizoenen op de streamingdienst, heeft Netflix officieel besloten een punt te zetten achter de serie Raising Dion, die geproduceerd wordt door Michael B. Jordan.
De superheldenserie Raising Dion ging in 2019 van start en via Variety horen we dat de serie niet meer doorgaat.

Fans van Raising Dion bedanken
Verschillende castleden bedankten fans na de publicatie van het nieuws door Variety. "Helaas is Raising Dion geannuleerd. Iedereen enorm bedankt voor de buitengewone steun die jullie gegeven hebben. Seizoen 2 was, net als seizoen 1, een succes, zelfs als je alleen maar kijkt hoeveel mensen een derde seizoen willen!" aldus acteur Sammi Haney.

Ster Ja'Siah Young bevestigde het nieuws. "Ik wilde jullie laten weten dat Raising Dion niet terug keer voor seizoen drie. Het ligt niet aan ons, niet aan mij en niet aan jullie. Jullie waren allemaal geweldig. Ik heb ervan genoten, van elk moment. Bedankt! Maar Raising Dion krijgt geen derde seizoen."

Raising Dion is het verhaal van Nicole en haar zoontje Dion, die ineens vreemde superkrachten krijgt. Twee jaar nadat Dion de schurk Crooked Man verslagen heeft, volgen we hem terwijl hij met steun van zijn moeder probeert zijn krachten beter te leren begrijpen. Er komt meer gevaar, waarbij de hele stad Atlanta onder druk komt te staan.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Raising Dion, Netflix

Populair nieuws