search
'Saved by the Bell'-reboot geschrapt na twee seizoenen
Series / Nieuws

'Saved by the Bell'-reboot geschrapt na twee seizoenen

Wat zo goed begon met het eerste seizoen, eindigt nu met een sisser...

Streamingdienst Peacock heeft de reboot van Saved by the Bell geschrapt na slechts twee seizoenen, die samen goed zijn voor 20 afleveringen.

De nieuwe versie van de geliefde jeugdserie werd ontwikkeld door Emmy-winnaar Tracey Wigfield. Veel van de oorspronkelijke cast keerde terug voor de serie, waaronder Mark-Paul Gosselaar, Elizabeth Berkley en Mario Lopez. De jeugdige hoofdcast bestond uit acteurs als Haskiri Velazquez, Mitchell Hoog, Alycia Pascual-Pena en Josie Totah. De oorspronkelijke serie bestond overigens uit vier seizoenen, die tussen 1989 en 1993 werden uitgezonden.

Gouverneur Morris
In de nieuwe Saved by the Bell volgen we een nieuwe groep leerlingen van Bayside High die bestaat uit jongeren van rijke komaf en uit de arbeidersklasse. Hiervoor is door de school gekozen om te voorkomen dat ze Zack (Gosselaar), de nieuwe gouverneur van Californië op hun dak krijgen.

Critici waren over het algemeen redelijk positief over de serie wegens de acteerprestaties en zelfspot. Ook zou de serie goed bekeken worden, ondanks dat deze alleen via de betaalde service Peacock Premium is te zien.

Volgens Deadline zou Peacock gisteren de knoop hebben doorgehakt en de cast en crew hebben geïnformeerd. Er werd al enigszins gewerkt aan het derde seizoen, maar al dat werk is dus voor niets geweest.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen