Nieuwe Disney+-serie wint het niet van 'Star Wars'

Nieuwe Disney+-serie wint het niet van 'Star Wars'

Obi-Wan Kenobi blijft populair, zo erg dat zelfs Marvel Studios niet wint.

Jim Pedd, 11 juni 2022 10:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ondanks alle hype en de enorm positieve ontvangst van de serie Ms. Marvel, blijft Obi-Wan Kenobi bovenaan de kijkcijferlijst van Disney+ staan.
FlixPatrol heeft nieuwe statistieken vrijgegeven. De serie Obi-Wan Kenobi waarin acteur Ewan McGregor de hoofdrol speelt, scoorde op 9 juni 469 punten op de toplijst van FlixPatrol rond Disney+. Ms. Marvel staat daar niet eens zo heel ver vandaan, met 413 punten. Maar de serie slaagde er niet in om de nieuwste toevoeging aan de Star Wars-franchise van de koppositie te stoten.

Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi blijft in vrij veel landen de best bekeken serie op Disney+ van dit moment. Eigenlijk leidt Ms. Marvel enkel in de Bahama's, Belize, Brazilië, Hong Kong, Indonesië, Jamaica, Zuid-Korea en Taiwan.

Beide series staan ver voor andere series. The Simpsons is de nummer drie op de lijst, met 208 punten. Grey's Anatomy miste het podium net, met 186 punten.

De volgende Disney+ Original Series is Moon Knight, dat op plek 5 staat met 179 punten. De top tien wordt afgerond door Malcolm in the Middle, Family Guy, Bluey, Modern Family en Jessie.

Wat films betreft is Disney Animation Studios-film Encanto de best scorende, gevolgd door Pixar-film Turning Red en A Fan's Guide to Ms. Marvel.
Bron: FlixPatrol

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Ms Marvel, Disney Plus, Star Wars, Marvel Studios, kijkcijfers

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws