HBO heeft een perfecte reactie op Jon Snow-geruchten

HBO heeft een perfecte reactie op Jon Snow-verhaal

Er is nog een nieuwe Game of Thrones-serie in de maak, eentje over Jon Snow.

Door onze nieuwsredactie, 19 juni 2022 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

HBO Max heeft de perfecte reactie op alle verhalen over een vervolgserie op Game of Thrones, die zou draaien om Kit Harringtons Jon Snow.
De serie Game of Thrones is gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin in de A Song of Ice and Fire-reeks en liep tussen 2011 en 2019. Sindsdien zoekt HBO naar manieren om de franchise uit te breiden. Een van die manieren is de prequel House of the Dragon, die in augustus van start gaat.

Game of Thrones-vervolg
Jon Snow is de zogenaamde bastaardzoon van Ned Stark, die de Lord Commander van de Night's Watch en later zelfs de King in the North werd. Na een verlaten profetie en de onthulling dat Jons echte naam Aegon Targaryen was, werd hij verbannen uit Westeros voor de moord op Daenerys Targaryen.

In het laatste shot van Game of Thrones zagen we hoe Jon samen met Tormung Giantsbane en de Wildlings richting het hoge noorden van Westeros trok.

Sinds het laatste seizoen wordt gesproken over de mogelijke toekomst van de Game of Thrones-franchise. Er zijn meerdere prequels in de maak.

Recent was er ook het nieuws dat Game of Thrones een vervolg zou krijgen die zou draaien om Jon Snow. HBO Max reageert op heerlijke wijze op die verhalen:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Game of Thrones, Jon Snow, Kit Harington, HBO

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws