'Lord of the Rings'-foto's onthullen opvallende nieuwe details

'Lord of the Rings'-serie onthult nieuwe details

Lord of the Rings: The Rings of Power onthult weer beelden van Celebrimbor.

Jim Pedd, 28 juni 2022 19:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nieuwe foot's van The Lord of the Rings: The Rings of Power onthullen een nieuwe blik op Celebrimbor, de schepper van de drie Ringen van de Elfen. En we leren iets over zijn band met Sauron.
The Lord of the Rings: The Rings of Power wordt gebaseerd op het iconische werk van J.R.R. Tolkien en neemt het publiek mee terug naar Midden-Aarde.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-foto's
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power speelt zich af in de Tweede Era van Midden-Aarde, honderden jaren voor de gebeurtenissen van de welbekende en geliefde trilogie. We leren over de schepping van de Ringen en het kwaad dat opkomt in Mordor.

De eerste trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power hintte al op wat er komen zou in de serie, met oude bekende en nieuwe personages. Zo keren Elrond en Galadriel terug, al zien ze er een heel stuk jonger uit dan de vorige keer dat we hen in live-action zagen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is een van de duurste televisieseries ooit gemaakt, met een budget van 1 miljard dollar voor 5 seizoenen. De serie heeft epische actie, grote sets en indrukwekkende visuele effecten.

Een van de belangrijkste personages is de elf Celebrimbor, die samen met Sauron de Ringen maakte. Hij deed er later alles aan om de ringen uit het bereik van Sauron te houden.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Lord of the Rings, Lord of the Rings The Rings of Power, LOTR, Prime Video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws