search
Meer Soldier Boy in nieuwe seizoenen 'The Boys'?

Meer Soldier Boy in nieuwe seizoenen 'The Boys'?

Bedenker Eric Kripke en acteur Jensen Ackles geven antwoord op deze prangende vraag.

Zilko Tarici
De meest interessante toevoeging aan het derde seizoen van The Boys was ongetwijfeld Supernatural-acteur Jensen Ackles als de door posttraumatische stress geplaagde Soldier Boy. Maar gaan we dit personage nog terugzien in de toekomst?

In de seizoensfinale van het derde seizoen van The Boys leek het er sterk op dat Soldier Boy was verslagen en terug in de vriezer werd gezet. Toch laat dat natuurlijk een deur open voor zijn eventuele terugkeer.

Showrunner Erick Kripke heeft nu tijdens een interview met EW laten blijken dat er zeker kans is dat Soldier Boy terugkeert in de toekomst:

"Een oude traditie in de wereld van tv-series is dat je niemand moet doden tenzij het echt niet anders kan. Sluit nooit een deur, maar open er een. We moeten natuurlijk afwachten, maar ik kan me niet voorstellen dat Soldier Boy niet meer zijn opwachting zal maken in The Boys."

Supervaag
Acteur Ackles, die eerder vijf jaar met Kripke werkte aan Supernatural, gaf aan dat hij meestal goed op de hoogte is van wat Kripke van plan is met zijn personages. Maar ditmaal ligt dat iets anders. Aldus Ackles:

"Ik weet dat Kripke erg slim is met de manier waarop hij zijn personages 'uitschakelt'. Want hij kan ze altijd laten terugkeren. Dus ik weet dat er wordt gesproken over de terugkeer van Soldier Boy, maar meer dan dat ook niet. Ik keer in elk geval terug zodra Kripke me vraagt."

De opnames van het vierde seizoen van The Boys beginnen in augustus.Aanbevolen artikelen